ZIAJA SKINCARE – Droge tot Normale Huid

Sinds een paar weken gebruik ik nu 3 producten van Ziaja in mijn skincare routine en eerlijk is eerlijk, ik ben echt wel verrast. Het werkt met natuurlijke ingrediënten en het is budget-proof !

Ziaja is een Pools skincare merk, die wegens  succes in eigenland, het nu ook wereldwijd verkoopt. Sinds 2013 is hun eerste winkel in Den Haag geopend.
Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch, op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij! Ook bevat  60% van de producten geen parabenen.

ZIAJA ALOE REINIGINGSMELK

Reinigt zachtjes en verwijdert effectief make-up. Verzacht en herstelt de vochtbalans van de huid. Zorgt voor frisheid en gladheid van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN:
Breng de melk licht masserend aan op je gezicht en hals. Verwijder hierna met een vochtig wattenschijfje.

Ik vind de lotion makkelijk in te masseren om even snel voor te reinigen of om alleen in de ochtend te gebruiken voor een snelle reiniging.

ZIAJA MARINE ALGAE GLADMAKENDE ENZYME PEELING

Hemelsblauwe enzympeeling met hydro-retinol voor dagelijkse verzorging van 30+ huid. Verwijdert dode epidermale cellen.
Versnelt het natuurlijke verjongingsproces in de huid. Maakt de huid perfect glad en zacht. Hydrateert effectief de huid en verzacht irritaties. 
Heeft een delicate verfrissende geur. 

De peeling is zacht voor de huid en is niet agressief. Mijn huid voelt zacht aan na gebruik, geeft ook een lichte glow.  Zag in het begin niet veel verschil of het wel wat deed voor mijn huid, maar hoe langer ik het gebruikte merkte ik toch een kleine verschil met hoe smooth het me huid maakte.

ZIAJA MARINE ALGAE DIEP HYDRATERENDE GEZICHTSCRÈME

Voor een lang gehydrateerd effect. Hersteld de lipo-structuur van de opperhuid. Verbeterd de elasticiteit van de huid. Beschermd de huid tegen het versneld ouder worden van de huid. Hypoallergeen getest door een dermatologen. Bevat UV filters die de huid beschermen tegen schadelijke UV stralen. Geschikt als make-up basis.

Het is een lichte, zachte en frisse crème die makkelijk is in te masseren in de huid en trekt snel in. Je hebt maar een klein beetje nodig om je huid goed te hydrateren gedurende dag.

Overall vind ik de producten goed voor een budget merk Het gaf me huid geen irritatie of kreeg er pukkeltjes van. Het liet me huid stralen en gaf genoeg hydratatie.

Deze producten komen uit de lijn voor normaler tot droge huid en zijn te koop op ziajashop.nl

Liefs, Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *