WELLA Intense Repair Shampoo & Conditioner

Een tijdje geleden heb ik in samenwerking met Wella Pro een leuk pakketje opgestuurd met een shampoo en conditioner om te testen. De laatste tijd ben ik wat meer met haar bezig en heb Wella nog nooit echt geprobeerd dus kon niet wachten om het te testen. Ben je net zo benieuwd ? Lees dan gauw verder.

Wella Fusion Intense Repair Shampoo 
Reinigt en herstelt het meest beschadigde haar. De shampoo is lichtgewicht en verwijdert onzuiverheden uit het haar. De shampoo maakt het haar heel schoon en geeft het haar een prachtige glans. Diverse aminozuren verdikken de haarschacht zodat je haar tijdens het wassen meer weerstand heeft tegen de reinigende bestanddelen.

Bovendien blijft je haar ook na een wasbeurt sterker. Na het wassen van het haar is het raadzaam om de Wella Fusion Conditioner te gebruiken, omdat deze een stuk beter werken doordat het haar zo goed gereinigd is. 


De shampoo ruikt lekker, is handig te doseren en makkelijk in te masseren. Na gebruik voelt me haar zacht aan en het geeft een mooie natuurlijke glans. Het droogt me hoofdhuid en haar niet uit, geeft geen schilfers en me haar pluist niet. Na een paar keer wassen zag ik pas verschil en mijn haar lijkt sterker te zijn.

Wella Fusion Intense Repair Conditioner
Ontklit en herstelt het meest beschadigde haar. De conditioner is lichtgewicht en maakt het haar heerlijk glad zonder dat het gaat hangen. Gehydroliseerd zijde en diverse aminozuren dringen je haarschacht binnen. Stuk voor stuk herstellen ze de haarfollikel. Je haar wordt aangevuld, voelt zachter en krijgt zijn elasticiteit terug.

Voorafgaand aan het gebruik van de conditioner is het raadzaam om de Wella Fusion Shampoo te gebruiken, omdat de conditioner een stuk beter werkt wanneer het haar goed gereinigd is.

De conditioner is een fijne dikke crème wat makkelijk is te verdelen op het haar en voelt rijk aan zonder dat het zwaar of vet wordt. Na gebruik voelt het haar zacht aan, ziet er glad en gehydrateerd uit en is goed doorkam baar. Het maakt me haar ook niet droog en is een fijne aanvulling aan de shampoo.

Deze lijn is op verschillende sites verkrijgbaar en de prijzen kunnen variëren.

*Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen.