Teaology Hyaluronic Infusion

In een goede skincare routine hoort een serum, we weten allemaal dat niet iedereen het gebruikt. Maar ik kan niet meer zonder, en daarom gebruik ik altijd een serum. Zelf heb ik een droge huid, en gebruikt ik graag producten die hydrateren en dit keer test ik de Teaology Hyaluronic Infusion serum.

De Hyaluronic Infusion van Teaology is een intensief hydraterend serum met moleculair hyaluronzuur en biologische blauwe thee-infusie. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en een hoge hoeveelheid vocht kan vasthouden. Dit rijke en zijdezachte gezichtsserum bevat de optimale hoeveelheid hyaluronzuur met een laag, gemiddeld en hoog molecuulgewicht om alle lagen van de opperhuid onmiddellijk te hydrateren.

De formule heeft een boost gekregen door blauwe thee (oolong) infusie, die rijk is aan mineralen, vitamines en antioxidanten om de huid te beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf en tegen huidveroudering. Bij regelmatig gebruik blijft het gezicht compact en oogt het jong, rimpels worden geleidelijk aan minder.

  • Hydraterend serum.
  • Optimale concentratie hyaluronzuur.
  • Zorgt dat vocht wordt opgeslagen in de huid.
  • Gaat huidveroudering tegen.
  • Werkt beschermend.
  • 99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Het serum heeft een fijne pipet om het serum goed te kunnen verdelen over het gezicht. Het serum heeft een wat dikkige gel achtig structuur wat wel een beetje plakt, maar nadat je het is ingetrokken plakt het niet meer. Het smeert goed uit en het trekt ook snel in, waardoor je sneller je crème kan aanbrengen, het liefst gebruik ik hem in de avond zodat het beter ze werk kan doen als ik slaap. Me huid voelt zacht en ziet er gehydrateerd uit met een mooie glow.

Het serum is verkrijgbaar op Beautytasting voor €22,- en met de kortingscode ANGELA20 ontvangt je 20% korting op het gehele assortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *