SuperCilium Cosmetics [ Brow Make-up ] Review

Wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste dingen die ik moet doen op een dag, zonder mooie wenkbrauwen ga ik de deur niet uit.. Nu mocht ik kennis maken met het jonge Nederlandse merk SuperCilium, wat zich vooral richt op wenkbrauwen. En ik als wenkbrauw addict kon ik niet wachten om dit te proberen.

Veel mensen hebben nog moeite om mooie wenkbrauwen te creëren maar daar heeft SuperCilium een oplossing voor door hun obsessie voor wenkbrauwen. Hun missie is om elke vrouw het vertrouwen te geven om hun unieke karakter uit te drukken door middel van schoonheid, en daarvoor is een paar goede strakke wenkbrauwen essentieel.
Creëer jou gewenste wenkbrauw look in 3 eenvoudige stappen :

1 Definieer en vul in de vorm van je wenkbrauwen in met de Brow Micro Pencil
2 Geeft vorm aan de wenkbrauwen door ze te accentueren met de Brow Micro Concealer

3 Zet de haartjes op ze plek en lock ze met de Brow Control

Brow Micro Pencil €22

Om de vorm van de wenkbrauwen te definiëren en in te vullen gebruik je het wenkbrauwpotlood met een micro-tip voor het nauwkeurig aanbrengen. Om strakke lijnen te creëren, haartjes te tekenen en om de wenkbrauwen in te vullen. Met de kleine punt kun je gemakkelijk elke gewenste wenkbrauw vorm creëren.

 • Vult en definieert elke gewenste wenkbrauw vorm gemakkelijk.
 • Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.
 • Waterproof en long-wear formule.
 • Geen puntenslijper nodig.
 • Met een spoolie borsteltje aan de achterzijde.

Brow Micro Concealer €22

Voor het modelleren en accentueren van de wenkbrauwen

Vorm en accentueer de wenkbrauwen om ze te laten opvallen met onze Brow Micro Concealer. Door een scherp lijntje onder de onderste wenkbrauw lijn te zetten, laat je elke wenkbrauw opvallen. Het dunne lijntje werkt als een highlighter voor de wenkbrauwen. 

 • Modelleert en accentueert de wenkbrauwen.
 • Laat elke wenkbrauw stralen.
 • Verkrijgbaar in 3 tinten.
 • Waterproof en langhoudende formule.
 • Geen puntenslijper nodig.

Brow Control €25

De wenkbrauwgel die de wenkbrauwen 24 uur lang in vorm houdt. Last van wilde wenkbrauwhaartjes of wil je een look die afwijkt van je natuurlijke wenkbrauwvorm? Met onze fijne wenkbrauwgel is dat makkelijker dan ooit! Plaats de haartjes in de juiste richting en houd de haren in model voor 24 uur lang met onze Brow Control. Creëer en seal jouw prachtige wenkbrauwen met de Brow Control.

 • Creëert een “lamination” look voor de wenkbrauwen met de wenkbrauwgel.
 • Extreme sterke fixatie.
 • Laat geen witte waas of schilfers achter.
 • Universele transparante wenkbrauw wax.
 • Inclusief mini borsteltje.

Mijn ervaring

De Brow control laat geen witte waas achter, blijft er natuurlijk uitzien en het wordt niet zo extreem hard zodat je het de hele tijd voelt zitten. Het houd echt mijn haartjes de gehelde dag op ze plek en kan geen kant meer op. De Brow Control komt met een handige kleine spoolie die goed in het potje past, alleen zou ik de spoolie wel elke keer schoonmaken na gebruik omdat de resten erin uitharden en dan wit worden en ziet er niet zo fris uit. [ Dit is geen minpunt, want dat heb je met elke brow wax ]

De Brow Pencil [ is echt mijn favoriet ] heeft aan de ene kant het potloodje en aan de andere kant een spoolie om je haartjes mee te kammen. De tip van de brow pencil is mooi dun, waardoor je precies kan werken en haar strookjes kan creëren zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. De brow pencil is in 6 kleuren verkrijgbaar en ik gebruik de kleur medium warm.  Het is goed gepigmenteerd en is makkelijk om mee te werken.

Met de Brow Concealer kun je je wenkbrauwen mooi strak maken, en een “lift” geven met een natuurlijke effect. Het potloodje is mooi dun, wat ik zelf niet gewend ben omdat de meeste wat dikker zijn. Zelf vind ik het dunne potloodje fijn, omdat je er goed en precies er mee kan werken, de concealer is goed uit te blenden met een klein kwastje. De brow concealer is verkrijgbaar in 3 kleuren, zelf gebruik ik de kleur light.

Alle producten vind ik fijn in gebruik,  en ik raad ze zeker aan de producten zijn te koop op de site van SuperCilium

*Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *