Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, een serum is of een pre-serum ? Het kan op alle twee de manieren gebruikt worden.
Shiseido omschrijft Powering Infusing Concentrate als een concentraat wat onder een serum kan worden gebruikt. Het verbeterd de opname van een serum of moisturizer. Dus het kan ook gewoon onder je dag- of nachtcrème.

De werking van Shiseido’s nummer-1 serum Ultimune Power Infusing Concentrate is nu nog krachtiger dankzij de Imu Generation Technology. Het antioxidanten complex van reishi- en iriswortelextract zorgt ervoor dat de weerstand van huid in slechts één week tijd met 28% is toegenomen. Voor een steviger en aan gespannen huid die beschermd is tegen dagelijkse schade van buitenaf. De huid is gladder, steviger, beter gehydrateerd en veerkrachtiger. De nieuwe formule heeft een verbeterde textuur die snel in de huid intrekt. Voor een zijdezachte huid die langdurig fris en aangenaam aanvoelt. Voor alle huidtypes. Om de doeltreffendheid van de moisturizer of serum te verhogen, brengt eerst Ultimune aan. Make-up laat zich op een zachte huid egaler en eenvoudiger aanbrengen.


Gebruiksaanwijzing : s Ochtends en ’s avonds na het reinigen en voorafgaand aan het verzorgingsproduct aanbrengen. Bij een gecombineerd gebruik met andere serums, altijd eerst ULTIMUNE Power Infusing Concentrate aanbrengen. Breng twee pompdoses in de handpalm aan en verdeel het serum gelijkmatig over het gezicht.

Het is een wat waterachtige substantie wat wel makkelijk is te verdelen en snel intrekt waardoor je maar weinig nodig hebt, omdat je met één pompje al ver komt. Het voelt licht op de huid, geeft een lang gehydrateerd gevoel waardoor de volgende ochtend je huid nog zacht aanvoelt en een mooie gezonde glow.
Zelf heb ik het gebruikt als een gewone serum en niet als een pre-serum, omdat ik dat net teveel van het goede vind.

Heb jij wel eens een pré-serum gebruikt ? Wat vind jij ervan ?

Je hebt dit serum in drie verschillende maten 30 ML, 50 ML en 75 ML. De prijzen verschillen wel per site.


Liefs, Angela

  1. Jolanda

    14 maart 2022 at 08:13

    Ik heb nog nooit een pre-serum gebruikt! Ik heb een variant van dit serum gehad en die was zo fijn!

Comments are closed.