Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken ! Wil je graag je webshop, merk of bepaald product onder de aandacht brengen ? Ik test graag make-up, verzorgingsproducten en andere beautyproducten, wat ik enorm leuk vind om te doen en het een eer vind om met bedrijven en PR-bureau’s samen te werken.


Het testen en reviewen van producten doe ik met plezier, ik neem altijd voldoende tijd om een product te testen om er een eerlijke review over te schrijven.
Ook vind ik het belangrijk om de producten goed op de foto te zetten, zodat de lezer goed kan zien wat hij/zij kan verwachten van het product.

Naast mijn blog heb ik nog een beauty Instagram-account wat gerelateerd is aan mijn blog, en zal zowel op de blog en Instagram aandacht besteden aan je product.


Ik sta altijd open voor een samenwerking / barterdeal dus bij interesse of mocht je meer willen weten of mijn statistieken willen opvragen voor een eventuele samenwerking, neem dan gerust contact met mij op via angelaaangxo@gmail.com