Project Pan Skincare 2022

Project Pan is voor mij een heel nieuw hoofdstuk, heb het veel op instagram voorbij zien komen, en vond het tijd om me er eens in te verdiepen, en te proberen aangezien ik heb zoveel skincare producten open staan wat echt op moet.
Dit zijn ook de producten waar ik me nu op wil focussen om het op te maken, niet alleen omdat ik het zonde vind om het over datum te laten of om weg te gooien, maar ook om bewuster te zijn met wat ik heb.
Zodra ik mijn doel heb bereikt, gaat het product eruit en komt er een nieuwe voor in de plaats.

Elemis Pro Collagen Rose Cleansing Balm.
Cleansing balm is toch wel een van me nieuwe verslavingen, en vind dit oprecht een fijne cleansing balm. Zoals je ziet is het al aardig gebruikt, maar bleef staan omdat ik ondertussen andere cleansing balm/gel had geopend. Het haalt al me make-up eraf zonder dat ik eerst mijn make-up eraf hoef te halen met make-up remover. Me gezicht voelt schoon en zacht aan, en geeft een lichte natuurlijke glow.

Diego Dalla Palma Struccatutto Cleansing Balm
Is ook een heerlijke balm die smelt op je huid, en al je make-up verwijdert. Heb deze met plezier getest en staat een review op mijn instagram pagina, die vind je hier. Daarna ben ik hem een beetje vergeten omdat hij achter in het hoekje stond van me kastje. Erg zone, dus zodra de Elemis op is, gaat deze gelijk in gebruik.


Clinique Take Off The Day Cleansing Balm
My all time favoriet , dit is al mijn derde pot die Ik heb. Ik weet gewoon dat deze goed is , en daarom ook elke keer weer opnieuw koop.. Deze had ik gekocht met een weekendje weg, omdat ik het was vergeten mee te nemen. Hij staat dus al een tijdje open en toch dan tijd om op te maken.

Salcura Antiac Daily Face Wash
De redder van pukkeltjes/Acne ! door de mondkapjes die ik contant moet dragen op me werk krijg ik last van een onzuivere huid. Als ik weer een periode heb met wat meer uitbraken gebruik ik deze altijd een paar keer en is het weer over. Je hebt er ook niet veel van nodig, en dus doe je er lang mee,  zit nog tot ongeveer de helft vol, dus tijd om hem op te maken ! Hiervan vind je ook een review op mijn instagram pagina, die vind je hier.

Pixi Vitamin-C tonic
Deze had ik ontvangen in een Adventskalender of in een Beautybox, heb hem zo’n 3 keer gebruikt en is daarna in me kastje beland.. Kwam hem tegen met opruimen en wou hem wel verder proberen en opmaken omdat vitamine C goed is voor je huid.

Farmacy Deep Sweep 2% BHA Pore Cleansing Toner
Deze toner heb ik pas open gemaakt, om er een review erover te maken. Kan nog niet echt zeggen wat ik er van vind, maar hier komt nog een review over.


Ren Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Eigenlijk gebruik ik nooit echt tonic, en dit is ook de eerste die ik echt probeer en de kans geef om het te gebruiken. Tot zover vind ik het een fijne tonic, en haalt de restjes van me make-up er af, in het begin had het wel een beetje een tintelend gevoel, maar paar keer gebruik was het ook weg. Nog voor driekwart vol, en vind het gewoon tijd om hem op te maken.


Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant
Dit travel flesje komt uit een Adventskalender, en was er erg benieuwd hier naar. Ook kreeg ik deze als tip om te gebruiken als je een wat onzuivere huid heb. Heb het nog niet echt veel gebruikt, en kan er nog niet een mening over geven maar tot nu toe wel positief.

Olay Pore Perfecting Scrub
Persoonlijk ben ik niet zo van de scrub, en eigenlijk gebruik ik het nauwelijks tot niet. Heb het eens ontvangen in een Beautybox, dus wil het wel een kans geven om te gebruiken en op te maken om te kijken of ik het wel wat vind.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum
Wat vind ik dit een fijne serum! ondertussen is het al 3 kwart op, en het met plezier elke avond weer gebruik. Hierover ga ik nog niet teveel vertellen want er komt nog een review over online!.

Teaology Hyaluronic Infusion Hydrating Serum
Dit serum heb ik opgemaakt voor een reel, en ondertussen maar 4 keer gebruikt omdat ik die van Shiseido eerst wil opmaken, daarna gaat gelijk deze in de test en komt er een review van online. Tot nu toe gewoon een fijne serum.

Teaology Peach Tea Hydra Cream.
Yes, wat vind ik dit een fijne crème om te gebruiken. Dit is al mijn tweede potje, en dat gebeurt niet vaak omdat ik van alles wil proberen. Het laat me huid stralen, voelt zacht en gehydrateerd aan. Omdat het geopend is, moet hij op. Hiervan heb ik ook een review op me instagram pagina, die vind je hier.

_Facee Maskers Tired & Sweaty
Zijn fijne maskers, voelen gehydrateerd aan en zijn makkelijk in gebruik. Staan al een tijdje open, en het echt op wil maken omdat ik het zonde vind om weg te gooien.

Espa Clean & Green Detox Mask
Tot nu toe al 3 keer gebruikt, en moet zeggen ben blij verrast. Vind het een fijn masker, verder zeg ik er niets meet over omdat hier een review van online komt.

Herbivore Blue Tansy
Persoonlijk, was ik hier niet zon fan van in het begin, Ik  moest er erg aan wennen vooral de geur… maar nu ik hem al paar keer heb gebruikt, vind ik hem toch wel oké. Maar Wat ik ervan vind , lees je later in een review.

Clean Skin Club Pineapple Glow Mist
Een face mist, gebruik ik eigenlijk ook niet en is ook iets wat ik altijd vergeet. Toch wil ik hem vaker in me routine proberen te stoppen voor wat extra hydratatie op een dag. Het heeft een frisse spray en geeft een lichte glow. 

Dit zijn dan alle producten die ik wil opmaken, en zal eens in de 1 tot 2 maanden een update houden om te kijken hoe ver we zijn gekomen, en of we al wat hebben kunnen opmaken.

Ga jij ook bewuster om met je producten die je hebt ?

Liefs, Angela

7 Comments

 1. Jolanda

  27 januari 2022 at 21:52

  Mooie producten zeg!! Ben benieuwd naar je progressie!

 2. BeautyBlogster.nl

  30 januari 2022 at 17:40

  Leuk artikel en heerlijke producten! Toevallig heb ik de scrub van Olay ook 💕

  1. angelaaangxo@gmail.com

   31 januari 2022 at 10:44

   Vind je hem fijn ?
   Vind hem niet agressief gelukkig en denk wel dat ik hem op kan maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *