Pixi – Glow Peel Exfolianting Pads [ Review ]

Wie kent de welbekende Pixi glow Tonic nou niet, die zie je overal op social media en zelf ook hier erg geliefd. Deze toner heeft een zusje  en dat is de Pixi Glow Tonic Exfolianting Pads. Ben je benieuwd hoe de pads zijn in vergelijking met de toner? Lees dan gauw verder

Geavanceerde  ex-foliërende behandeling pads om een stralende, jeugdig uitziende teint te onthullen.
Deze zeer effectieve ex-foliërende pads bevatten 20% glycolzuur om na verloop van tijd een heldere, gezondere, stralendere huid te onthullen. Het helpt poriën, puistjes en fijne lijntjes te minimaliseren en bevordert tegelijkertijd een gelijkmatige huidskleur. De pads zijn verrijkt met voedende en verzachtende ingrediënten, zoals vitamine E en aloë vera.

In de verpakking zitten 60 pads,  dus je doet er wel een tijdje mee als je het een tot twee keer per week gebruikt.
De pads zijn dun, voelen vochtig aan en zijn “doordringt” met de welbekende Pixi glow tonic.  De pads zijn dubbelzijdig, de ene kant is het getextureerd en de andere kant is het glad. [ Let op, de texturerende kant kan wel wat schuren dus mocht je een gevoelige huid hebben zou ik de gladde kant gebruiken ]

De pads zijn makkelijk om over je gezicht te halen, geeft een licht tintelend gevoel wat snel weg trekt zonder dat het me huid uitdroogt. Het duurde wel even voordat ik resultaat zag omdat ik het maar 1 keer per week gebruik en focuste me dan meer op de “probleem” zones en daarna lichtelijk over de rest van mijn gezicht.

Het is een licht ex-foliërend stap wat dode huidcellen verwijdert zonder dat het je huid rood of gevoelig maakt. Na het gebruiken van de pads ziet me huid er gezonder, glowy, fris en helder uit en voelt zacht aan. -TIP- Gebruik wel een SPF na het gebruiken van deze pads.

Meer Informatie

De pads zijn o.a verkrijgbaar bij LookFantastic [ANGELASNELLF voor korting ]en ICI PARIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *