Opgemaakte producten Februari

Het is al weer Maart en dat betekend dat we weer allemaal opgemaakte producten hebben van de maand Februari. Momenteel ben ik druk bezig met het opmaken van producten. Daarom zijn het wat meer dan normaal. Ik heb ze opgemaakt, ze waren bijvoorbeeld al een tijdje aangebroken of gebruikte ze niet.

Ben je benieuwd wat ik allemaal heb opgemaakt ? Kijk dan gauw mee.

Olaplex N4 Shampoo & N5 Conditioner.
MY GOD! Yes, wat is dit een wonderspul ! Het heeft veel goed voor mijn haar gedaan en maakt het ook gelijk zacht, ziet er gezond uit en doorkam baar. Mijn haar was ontzettend beschadigd en kon er nauwelijks doorkomen met een borstel of mijn haar nou nat was of droog. Sinds ik Olaplex te gebruiken werd het steeds beter en heb heeft mijn haar verbeterd. Dit is wel een product wat ik vaker zou kopen.

Nivea Oogmake-up Remover Verzachtend.
Dit is echt mijn favoriete oog make-up remover. Haalt al m’n make-up weg, verzorgde ook rondom mijn ogen en gaf geen branderig of droog gevoel. Dit is al het vierde flesje en heb er nog één op voorraad. Deze ga ik zeker nog vaker kopen.

Rituals Mini Foaming Showergel – The Ritual Of Jing.
Heerlijk !! LOVE Rituals foaming shower gels. De geur was ook lekker en heb hem met plezier gebruikt.

Noosh Hair Mask.
Was een prima masker. Ik heb er ongeveer vier keer mee kunnen doen. Mijn haar werd er wel zacht van maar het was niet spectaculair. Deed gewoon wat het moest doen.

Max&More Makeup Fixing Spray – Long Lasting & Hydrating.
Fijne setting spray. Gebruikte deze elke keer na dat ik klaar was met al me poeder producten om het weer samen te laten “smelten” en haalde het “cakey” effect weg van al het poeder. En dat voor die prijs !

Noosh Setting Spray.
Vond het niet zo’n fijne spray. Het sprayde best wel hard en kwam veel product uit waardoor ik vlekken kreeg in mijn make-up. Ik heb hem wel opgemaakt, omdat het wel m’n make-up samen smolt. Zou hem niet nog een keer kopen i.v.m. de spray.

Huda Beauty Life Liner Eye Liner.
De pencil kant vond ik wel fijn, was zacht voor de waterlijn en bleef goed zitten. De liquid kant vond ik persoonlijk iets minder fijn. Er kwam veel product mee en kon niet echt een mooie strakke lijn mee maken terwijl het wel een redelijk fijne punt had. De liner was wel extreem goed gepigmenteerd en bleef de gehele dag goed zitten zonder te vlekken of te vervagen.

Marc Jacobs Mini Coconut Primer.
Hydrateerde goed, voelt licht aan en had wel een wat plakkerig gevoel maar doordoor bleef de foundation wel goed zitten. Had niet het gevoel dat het mijn porien verstopte. De kokos geur was niet heel sterk. Wat ik ook fijn vind is dat het een pompje heeft.

Estee Lauder Mini Advanced Night Repair Eye.
De textuur was wel wat aan de dikke kant maar het trok evengoed snel in en maakte de huid zacht. Je had niet veel nodig dus je kan er lang mee doen. Het irriteerde mijn ogen niet en gaf een hydraterende gevoel.

Balance Me – BHA Exfolianting Concentrate.
Deze heb ik één keer gebruikt en werd gewoon misselijk van de geur. Heb hem ooit eens ontvangen in een Beautybox en wou hem toch eens proberen. Of de geur inderdaad zo sterk hoort te zijn weet ik niet. Na een keer te hebben gebruikt heb ik hem leeg gegooid.

Mac Paint Pot – Soft Ocher.
Deze gebruikte ik als een oogschaduw primer, en was een prima product ervoor. Helaas is het uit mijn oog verloren en achter in mijn laatje beland waardoor hij is uitgedroogd en werkte niet meer als voorheen.

Elf Hydrating Camo Concealer.
Vanwege de hype van deze concealer moest ik gewoon proberen en het was de hype waard. Echt een fijne concealer. Gaf een goede dekking en ook bleef het gehydrateerd eruit zien. Kreeg geen droge plekken onder me ogen. Helaas moet ik deze weg doen, omdat het er niet meer fris uitziet en de substantie begon te separeren.

Noosh Hair Mist.
Hier kan ik kort er krachtig over zijn : Deze heb ik gewoon nooit gebruikt. Zal ik ook niet gebruiken al rook het niet verkeerd.

Becca Blacklight Priming Filter.
Deze primer heb ik zeker al zo’n vier jaar in mijn stash gehad en was echt tijd om weg te doen vanwege de houdbaarheidsdatum. Ik vond het een fijne primer maar was hem eigenlijk vergeten,  omdat hij achter in de lade was beland. Het gaf een mooie glow en bleef er natuurlijk uitzien.
Of ik hem nog een keer zou kopen? Nee, dat niet echt, omdat ik andere fijne primers heb ontdekt. [Ook is Becca ermee gestopt dus had hem niet opnieuw kunnen aanschaffen]

Diego Ciglione Mascara.
Wat is dit een fijne mascara, heb hem ook vaak gebruikt. Bleef de hele dag zitten en gaf een mooie krul aan mijn wimpers. Met één laagje had je al een mooi effect. Helaas moest ik hem weg doen, omdat hij al langer dan 6 maanden open was. Probeer toch mij een beetje te houden aan de houdbaarheid van de mascara, omdat mij ogen wel wat gevoeliger zijn geworden.

Dit zijn dan al mijn producten die ik heb opgemaakt / weg gedaan. Het was een hoop maar het geeft wel een goed gevoel om producten op te maken. Al zal het niet elke maand zoveel zijn, vind ik het toch leuk om het bij te houden. Hou jij bij wat je allemaal hebt opgemaakt ?

Liefs, Angela

2 Comments

 1. Jolanda

  4 maart 2022 at 21:39

  Wow wat ga je goed zeg! Olaplex staat bij mij op mijn wensenlijstje, ik moet eerst wat shampoos opmaken 🙈

  1. angelaaangxo@gmail.com

   9 maart 2022 at 21:49

   Jaa, ben echt me best aan het doen. Moet zeggen lukt wel aardig.
   Heb mezelf wijs gemaakt, van als je wat op maakt.. mag je weer wat nieuws kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *