NYX Plump Right Back Primer


Wie was deze primer nog niet opgevallen ? Het knalde echt uit het schap en het klonk als een goede primer. Primers maken of breken je make-up en is het belangrijk om een goede primer te vinden en helemaal als het een budget proef is.

De formule van dit primer serum maakt de huid onmiddellijk glad zodat de make-up gelijkmatig kan worden aangebracht. De huid voelt verkwikt en voller aan en krijgt de nodige boost aan hydratatie. Dit super krachtige primer serum met 5 super krachtige elektrolyten laat de huid voller en gehydrateerd aanvoelen en zorgt ervoor dat je make-up de hele dag lang perfect houdt. De Plump Right Back Primer + Serum formule voelt licht aan op de huid en trekt snel in. Het is de perfecte basis voor je make-up. Onze super krachtige formule met 5 super krachtige elektrolyten + vitaminen werkt bijzonder vocht inbrengend in, voor een optimaal gehydrateerde, gezonde en stralende huid.

De primer heeft een wat dikkere formule dan ik gewend ben bij andere primers, maar voelt daar en tegen niet zwaar aan en geeft een verkoelend effect. Als de primer is opgedroogd is het wel een beetje plakkerig, maar het maakt een mooie base voor onder je foundation en blijft redelijk goed zitten. Het geeft een mooie glow, maar heb niet echt een plumping effect gezien. In het begin leek het wel een beetje op me huid te liggen, en kon ik er niet echt mee werken maar hoe vaker ik hem pakte hoe beter ik hem uiteindelijk vond. Ik denk dat het beter werkt op een drogere huid.

Liefs, Angela

De primer is onder andere te koop bij de Douglas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *