Nivea Q10 Power Anti-Age Multi-Action Verwennende Olie

Hallo, welkom [Terug] op mijn Blog!  Met deze koude dagen verdient onze huid wel wat extra liefde en verzorging. Daarom heb ik de laatste weken een verzorgende anti-aging olie getest.
Omdat ik al 30+ ben is het goed om je huid goed te verzorgen en producten tegen huidveroudering te gebruiken. Extra hydratatie is nooit verkeerd en daarom zou ik er zo vroeg mogelijk mee beginnen.
 

De NIVEA Q10 Power Anti-Age Multi-Action Verwennende Olie bevat een kostbare combinatie van Q10 van natuurlijke oorsprong & Bio Arganolie. De niet-vette formule geeft een fantastisch huidgevoel zonder een dun laagje achter te laten. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse behoeftes van een droge tot zeer droge huid. Voor de koudere dagen of wanneer je huid een extra boost nodig heeft, mix je een druppel olie met je favoriete Q10 Power +Extra Voedend dagcrème.

Je kan de druppels op drie manieren gebruiken en daarom goed aan te passen op je bestaande skincare routine.
–   Eén druppel : Krijgt je huid een mooie glans
–  Twee druppels : Zorgt voor een intensieve verzorging [een goede hydratatie boost]
–  Drie druppels : Kan je gebruiken als een hydraterende masker

De olie is makkelijk te doseren door het pipetje. Het is gemakkelijk in te masseren in de huid. Het trekt snel in en de huid voelt zacht aan. Ziet er niet vettig uit en laat geen glimmend laagje achter maar een mooie natuurlijke glow.

Ik gebruik de Q10 Power Anti-Age Multi-Action Verwennende Olie het liefst in de avond met zo’n 2-3 druppels en masseer het in me huid. Het voelt gelijk gehydrateerd en zachter aan. Zelfs de volgende ochtend ziet het er nog gehydrateerd uit en voelt zacht aan. Na gebruik ziet mijn huid er beter uit. Als ik het ben vergeten dan merk ik dat gelijk. Het voelt dan weer droog en strak aan, vooral na het douche. Deze olie is voor mij echt een must-have voor in de winter.

Gebruik jij gezichtsolie ? Zo-ja, welke gebruik jij het liefst ?


Liefs, Angela

5 Comments

 1. BeautyBlogster.nl

  2 februari 2022 at 13:30

  I love NIVEA! ❤️ Leuke review en wat grappig dat je al direct verschil merkt als je product niet gebruikt.

  1. angelaaangxo@gmail.com

   2 februari 2022 at 15:22

   Dankjewel, Ja ! het is echt opmerkelijk wat zo’n olie voor je huid kan doen in deze koude dagen !

 2. Jolanda

  3 februari 2022 at 11:35

  Dit klinkt lekker zeg! Met mijn gecombineerde/vette huid gebruik ik eigenlijk nooit een olie, maar wellicht moet ik dit toch eens proberen!

 3. Tessa

  16 februari 2022 at 11:22

  Dit klinkt als een erg fijn product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *