Neofollics Hair Growth Stimulating Lijn

Haar uitval komt vaker voor dan mensen denken, en kan door verschillende manieren komen.
Hoe vervelend haaruitval kan zijn, is er altijd wel een manier om het wat minder te maken.
Zelf heb ik last van haaruitval sinds mijn zwangerschap (2+ jaar geleden) en nog heb ik er vaak last van.
Tijdje geleden kwam ik met Neofollics in contact over hun Hair Growth Stimulating productenlijn, die onder andere bestaat uit een shampoo, conditioner, scalp roller, lotion en een voedingssupplement.

Ik mocht de shampoo, conditioner en de scalp roller uitproberen, en vertel je er graag meer over.

Over Neofollics

Neofollics is een Nederlands merk die in 2015 is opgericht. Het merk richt zich graag mensen helpt met haar problemen, haarverlies, dunner wordend haar of kale plekken.  Ze bieden een complete lijn aan die effectief en makkelijk in gebruik zijn voor het verbeteren van de haargroei, het voorkomen en bestrijden van haarverlies. De producten zijn vegan, cruelty free en bevatten natuurlijke producten.

De Neofollics Hair Growth Stimulating Shampoo en Conditioner is de meest effectieve shampoo om haargroei te bevorderen. De shampoo is voedend, kalmeert de hoofdhuid, is effectief tegen roos en legt de basis voor een gezonde haargroei.

  • Het stimuleert de haargroei
  • Vermindert ontstekingen , roos en jeuk
  • Verbeterd de gezondheid van de hoofdhuid en haarzakjes
  • Verlengt de periode van haargroei

Mijn Ervaring :

Ik heb de producten 2 maanden gebruikt en merkte wel echt verschil. Ik kreeg minder last van haaruitval en dat merkte ik vooral tijdens het wassen. Daar vielen minder haren uit met uitspoelen. Na het een paar dagen gebruikt te hebben had ik ook minder last van jeuk om m’n hoofd. Mijn haar glimt wat meer en het lijkt ook voller. Ook al heb ik en behoorlijke bos van mezelf. Het maakt m’n haar zacht, is doorkam baar en het is sterker geworden.

De shampoo schuimt niet, heeft een transparante mint groene kleur en ruikt ook naar mint. De conditioner heeft een wat dikker substantie en ruikt ook een beetje naar mint alleen dan wat minder sterk dan de shampoo. Beide producten zijn makkelijk te doseren en te verdelen in het haar.

Heb tussendoor ook een pauze gehad om te zien of ik meer haarverlies kreeg, JA! Ik kreeg na een paar weken weer wat meer haar verlies maar niet zo erg als daar voren. Maar het houd me haarverlies wel in bedwang.

Deze lijn is te koop hun de site van Neofollics.

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *