Milani Rose Powder Blush


Milani is een merk wat mij steeds meer opvalt waaronder de Milani Rose Powder Blush Dit is echt één van de mooiste blushes die ik ooit heb gezien. Het begon als een Limited Edition maar eindigde later in het vaste assortiment waardoor ik toch wel nieuwsgierig werd. Ik laat jullie de kleur Coral Cove zien. Ben je benieuwd wat ik er van vind ? Lees gauw verder.

Milani Powder Blush – 05 Coral Cove is een blush die gezien mag worden! Prachtige compacte blush met een zijdezachte formule om streep loos met te contouren en te highlighten. De Milani Rose Powder Blush Coral Cove 05 is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur met een gele ondertoon.

  • Zijdezachte formule.
  • Streeploos resultaat.
  • Zeer gepigmenteerd.
  • Prachtige compact blush. 

De kleur Coral Cave is een heldere koraal tint die er natuurlijk uitziet. De formule is zacht maar wel een beetje poederig. Daar zie je niks meer van als je het aanbrengt en is niet vlekkerig. Het is goed gepigmenteerd maar wel goed uit te blenden. Nog zal ik niet teveel pakken in één keer, omdat je de blush ook goed kan opbouwen. Blijft zo’n 6 uur goed zitten tot het een beetje begint te vervagen.

Voor de prijs vind ik het een fijne blush en raad ik hem zeker aan. Ook vanwege de verpakking zou ik hem alleen al willen hebben.
De Milani Rose Powder Blush is o.a. te koop bij Lyko voor €19,90 [Adviesprijs]


Liefs, Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

1 Comment

  1. Jolanda

    29 maart 2022 at 10:12

    Wat een mooie kleur zeg! De blushes van Milani zien er zo mooit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *