Maybelline Instant Anti-Age Perfector 4 in 1 Whipped Matte Makeup


Dit moet me wel een beetje denken aan vroeger, de Dream Matte Mousse [die volgens mij nog steeds te koop is] die iedereen had en totaal niet bij je huidskleur paste. Ja, ik weet er alles van, leek wel een oempa loempa. Het is nieuw en was er toch benieuwd naar.  hebben we echt dit nodig en  vind ik deze beter dan die van vroeger?  Lees dan gauw mee.


De Maybelline Instant Anti-Age Eraser Perfector 4-in-1 Matte [Primer + Poeder + Concealer + BB Cream] zorgt voor een perfecte matte look en geeft de huid de voordelen van 4 producten in één. Het vervaagt, matteert, camoufleert en de huidskleur egaliseert in één enkele stap. De formule voelt licht aan en geeft een lichte dekking.

00 Fair/Light

Het geeft lichte dekking, met een matte finish en is het makkelijkst om in te masseren met je vingers. Het is zacht en voelt niet zwaar op de huid. Ondanks dat er veel siliconen in zit krijg ik niet veel last van pukkeltjes. Alleen werkt het product niet voor mij. Het trekt heel erg in de lijntjes en laat de wat drogere plekken nog meer zien. Heb het met verschillende primers geprobeerd maar dat mocht niet baten. Al prepte ik me huid extra goed met hydraterende producten, werkte het nog niet voor mij. Ik denk dat het wat beter werkt bij mensen met een vettige huid.


Heb jij deze al geprobeerd en werkt het wel voor jou?

De Maybelline Instant Anti-Age Perfector 4 in 1 Whipped Matte Makeup is o.a. te koop bij Lyko €17,90 [Adviesprijs]

Liefs, Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

2 Comments

 1. Jolanda

  6 april 2022 at 09:13

  Wat jammer dat hij niet werkt! Het lijkt zeker op die mousse van vroeger (heb ik zelf niet gehad).

  1. angelaaangxo@gmail.com

   7 april 2022 at 08:31

   Ja, was hier zo benieuwd naar maar helaas kan niet altijd alles werken.
   Er blijkt ook een vloeibare variant te zijn.. Maar nog niet te bestellen hier.
   Die zou ik ook wel willen proberen eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *