Louis Widmer Skin Appeal Supplement SkinBiom Boost

Een onzuivere, vette en acne gevoelige huid heb je niet alleen als je jong bent, maar het kan ook optreden bij een latere leeftijd. Louis Widmer lanceerde daarom de Skinbiom Boost, een voedingssuplement dat je zonder water kan innemen. In deze blog zullen we de magie van Louis Widmer’s Skin Appeal SkinBiom Boost Voedingssupplement ontdekken.

Een zuivere huid van binnen uit:

SkinBiom Boost zorgt voor een heldere huid van binnenuit, het voedingssupplement voor oraal gebruik is de ideale intensieve behandeling voor een onzuivere en vette huid, versterkt het effect van de actuele Skin Appeal Huidverzorging.

De zeer effectieve combinatie van melkzuurbacteriën en niacin 1 (vitamine B3) brengt het huid-microbioom in evenwicht en verbetert het uiterlijk van een besmette huid. De huid barrière en het immuunsysteem worden versterkt. De zichtbare resultaten zijn na een maand al zichtbaar en langdurig.

Alle voordelen op een rij:

  • Vermindert talg, microcomedonen en afschlfering van de huid
  • Doeltreffende formule met melkzuurbacteriën en vitamine B3
  • Een evenwichtig microbioom van de huid
  • Versterkt de huid barrière en immuunsysteem
  • Verhoogt hydratatie in de huid
  • Een mooie en gezondehuid van binnen uit

Mijn ervaring

Ik heb een maand lang elke dag de Skin Appeal SkinBiom Boost gebruikt, aangezien ik toen erge last had van een onzuivere huid was ik toch erg benieuwd wat het zou doen voor mijn huid. Al heb ik wel de inhoud in een beker met water gedaan, dat was voor mij makkelijker.
Ik moet zeggen dat ik zelf al redelijk snel resultaat zag bij het gebruiken van de SkinBiom Boost,
me onzuiverheden werden minder en zag er weer gezond uit ook gaf het een mooie glow.


Nu 2/3 maanden later ziet mijn huid er nog steeds goed uit dankzij dit supplement, ik heb er eentje bij gekocht om het “bij” te houden als me huid weer wat minder wordt.
Mocht jij een probleem huid hebben, dan raad ik zeker dit product aan.

Meer informatie

Het doosje bevat 30 zakjes van 33 gram en is goed voor een maand, de producten zijn te koop bij de Etos (€19,99) en bij de DA

Interesse in Louis Widmer? Lees hier mijn andere reviews over dit merk.