Louis Widmer Remederm Dry Skin [ Press ]

De uitgebreide Remederm Dry Skin-lijn bestaat uit intensieve verzorgingsproducten die perfect inspelen op wat de (zeer) droge, geïrriteerde en gevoelige huid nodig heeft.

De huid is het grootste orgaan. Ons drukke leven stelt de natuurlijke beschermingsfunctie ervan behoorlijk op de proef. De Remederm Dry Skin-lijn houdt onze huid het hele jaar door – maar vooral tijdens de wintermaanden – soepel en gezond.

De rijke Remederm Dry Skin-verzorgingsproducten bevatten ureum en andere doeltreffende bestanddelen die de huid verzorgen en hervatten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge, geïrriteerde en eczeemgevoelige huid die vaak roodheden vertoont. De Remederm Dry Skin-producten hydrateren en voeden de huid intensief, normaliseren de afschilfering en versterken de barrièrefunctie. Ze worden optimaal door de huid verdragen en zijn daarom ook geschikt voor jong en oud.

Alle Louis Widmer-producten zijn het resultaat van de meest recente dermatologische ontwikkelingen. Ze zijn volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd – made in Switzerland. Hierdoor is hun onberispelijke kwaliteit, optimale doeltreffendheid en uitstekende huidtolerantie gegarandeerd. De verzorgingsproducten van Louis Widmer vind je exclusief bij de erkende verkooppunten waar je terecht kunt voor persoonlijk en deskundig advies.

Ingrediënten

Het belangrijkste actieve bestanddeel van de Remederm Dry Skin-lijn is ureum (ook wel carbamide genoemd). Het is ideaal voor de verzorging van de droge en schilferende huid. Ureum kan vocht namelijk heel goed vasthouden en wordt daarom in de meeste Remederm Dry Skin-verzorgingsproducten gebruikt.

De Remederm Dry Skin-lijn dankt haar bewezen werking aan het gebruik van hoog gedoseerde actieve bestanddelen. Louis Widmer stelt strenge eisen wat betreft grondstoffen en samenstellingen. De productie verloopt bovendien volgens heel strenge farmaceutische richtlijnen.

Panthenol

Panthenol – vaak provitamine B5genoemd – heeft een genezende werking die klinisch bewezen is. Deze provitamine wordt vaak gebruikt om de genezing van letsels te bevorderen of om zonnebrand te behandelen. Panthenol speelt ook een essentiële rol bij de bescherming tegen Uv-stralen. Het dringt in de diepere huidlagen en houdt langdurig vocht vast. Het werkt preventief tegen vochtverlies en stimuleert tegelijkertijd de vorming van nieuwe huidcellen en natuurlijke lipiden (huideigen vetten). Panthenol versterkt de natuurlijke huid barrière en helpt huidirritaties te verzachten. De huid wordt elastische en voelt aangenaam zacht aan.

Biostimulatorencomplex

Het Biostimulatorencomplex is uniek in zijn soort. Het is het resultaat van intense research en ontwikkeling in de laboratoria van Louis Widmer. Dit Signature ingrediënt bestaat uit negen zorgvuldig geselecteerde aminozuren. Als basis bestanddeel is het een uitstekende booster voor een gerevitaliseerd en versterkte huid. Samen met de andere zorgvuldig geselecteerde actieve bestanddelen resulteert het in een unieke doeltreffendheid en optimale huidtolerantie.

Zilver

De Oude Grieken kenden al de antiseptische kracht van zilver. Vandaag de dag wordt zilver gebruikt in dermatologische producten tegen infecties en tegenbacteriën. Het is bewezen dat zilverpartikels de verspreiding van kiemen afremt, de verhoorning normaliseert en de barrièrefunctie van de huid herstelt. Omdat zilverpartikels zo’n 500 keer groter zijn dan de poriën, kunnen ze niet in de huid dringen, maar blijven ze aan het huidoppervlak.

Vitamines

Net als de rest van ons organisme heeft ook onze huid op regelmatige basis behoefte aan vitamines. Elke vitamine heeft verschillende functies. De Remederm Dry Skin-verzorgingsproducten bevatten vitamine A & E.

Assortiment

Elke huidzone heeft een andere, specifieke verzorging nodig. De elf Remederm Dry Skin-verzorgings-producten worden uitstekend door de huid verdragen en zijn zorgvuldig op de verschillende huidzones afgestemd. Van top tot teen. Vraag persoonlijk en deskundig advies in een van de erkende Louis Widmer-verkooppunten. Het is namelijk belangrijk dat een verzorging perfect op je huidtype is afgestemd.

Meer informatie


Wil je meer informatie over deze lijn of interesse in andere producten van Louis Widmer zie www.louis-widmer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *