L’Oréal True Match Nude Plumping Tinted Serum

Tegenwoordig ben ik wat meer van de lichte dekking waardoor ik steeds meer tinted serums/moisturizer gebruik. Nu zag ik deze van L’Oréal veel op TikTok voorbij komen en moest ik hem natuurlijk ook proberen. Vind ik deze tinted serum ook de hype waard ?


Het L’Oréal True Match getint serum is een verzorgend serum met hyaluronzuur en lichte make-up dekking in één. Hyaluronzuur ondersteunt de vochthuishouding in de huid en laat de huid er gladder en voller uitzien. De toegevoegde kleurpigmenten zorgen voor een lichte en natuurlijke dekking voor een egale en stralende huid. Het make-up serum heeft een dunne structuur waardoor deze goed blend met de huid voor een natuurlijke finish. De formule is non-comedogeen, dit houdt in dat de formule de poriën niet verstopt en is ideaal voor een gevoelige of onrustige huid.  De 9 kleuren zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van een multi-culturele beauty studie, om te garanderen dat ze bij een grote diversiteit aan huid tinten passen.

  • Verzorgend serum met lichte dekking
  • Voor een zichtbaar egale en stralende huid
  • Maakt je huid gladder en voller
  • Getint serum met 1% Hyaluronzuur


De kleur die ik op dit moment gebruik is de 2-3 Light. Het lijkt wat donkerder in het flacon maar na het aanbrengen valt het wel mee. Voor de zomer zal het een perfecte match zijn.


De tinted serum is makkelijk te verdelen door het pipetje en gebruik zo’n 3-4 druppels per keer. Ik blend het in met een beauty sponge voor een nog natuurlijkere effect.
Het voelt licht op de huid, plakt niet en geeft een mooie natuurlijke glow.
Doordat het een lichte dekking geeft is het fijn om te gebruiken om je oneffenheden weg te werken zonder dat het je huid uitdroogt. Het blijft niet de gehele dag zitten maar had ik ook niet echt verwacht van een tinted serum. Door de lichte dekking valt het niet op en is het nog goed genoeg na een dagje werk.
De plumping effect, nee dat zie ik niet echt terug. Maar alsnog vind ik het een fijn product en is het één van m’n favoriete base producten geworden.

De L’Oréal True Match Nude Plumping Tinted Serum is o.a te koop bij Lyko.com voor €19,90 30 ML [adviesprijs]

Liefs , Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

2 gedachten over “L’Oréal True Match Nude Plumping Tinted Serum”

Plaats een reactie