L’Oréal Revitalift 5%Glycolic Acid Peeling Toner [ Review ]

Hoe handig is het om een 2-in-1 product te hebben in je skincare routine, maar werkt het ook net zo goed als je de producten apart gebruikt ? Ik heb het voor je getest, ben je benieuwd lees dan gauw verder.

L’Oréal Paris Revitalift 5% Glycolic Acid Peeling Toner met 5% glycolzuur + Watermeloen extract voor een peeling effect is ontworpen om een gladde, stralende teint te onthullen.

Glycolzuur: het welbekende ingrediënt onder dermatologen voor een peeling effect is 5% geconcentreerd om donkere vlekken te minimaliseren en je huidtextuur opnieuw te laten opduiken.
Watermeloen extract: pulp extract in een verzorgende formule. Verbetert de huidtextuur voor een gladdere huid en een stralende huid.

De ex-foliërende toner is geschikt voor dagelijks gebruik en verzacht de huid en bevordert een levendige en gezond uitziende teint.


De beloftes van de peeling toner:
Na 30 seconden: de huidkwaliteit is verbeterd.
Na 4 weken: de huidtextuur voelt verfijnder aan. Oneffenheden lijken zichtbaar minder.
Na 8 weken: donkere vlekken zijn verminderd.

Het is een lichte peeling toner, die me huid zacht en schoon achterlaat zonder dat het het uitdroogt of irriteert/uitbreekt. Het brand niet maar geeft een hele lichte tinteling voor de eerste keer, na vaker te hebben gebruikt voel je er niks meer van. Je hebt niet veel nodig en doet lang met zo’n fles.

Zelf heb ik een droge tot normale huidtype, en gebruik hem elke dag maar wel met een rijke verzorgende nachtcrème erna. Ik zag niet gelijk een gladdere huid, maar na een paar keer te hebben gebruikt zag ik wel wat verschil. Het maakte me huid wat egaler maar had persoonlijk een wat meer peeling effect verwacht. Voor de rest vind ik het wel gewoon een fijne toner.

Wil je graag een milde peeling toner proberen ? dan raad ik de toner aan, maar als je een goede peeling wilt in je routine dan kan je beter voor een losse peeling gaan.


Meer Informatie

De toner is o.a. verkrijgbaar bij Lookfantastic [ “ANGELASNELLF” voor wat korting ] En bij de Kruidvat.
Benieuwd naar een andere toner die ik heb getest, die vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *