Hugo Boss The Scent Magnetic [Review]

Via Influenster kon ik deze nieuwe Hugo Boos The Scent Magnetic EdP uitproberen. Eens in de zoveel tijd komt er een VoxBox via Influenster naar Nederland en dit keer mocht ik deze mooie parfum uitproberen.

Vroeger had ik wel eens een Hugo Boss luchtje [Orange en Nuit] maar verder niet naar andere geuren van Hugo Boos gekeken, en was dus erg enthousiast om deze te proberen.

De verleidelijke topnoten van donkere, getextureerd Osmanthus bloem onthult onmiddellijk het onmiskenbaar sensuele karakter van deze BOSS-geur. In de ban van het fluweelachtige hart van muskuszaad, wordt de aandacht van de zintuigen onvermijdelijk afgeleid naar de basis van pure witte muskus die BOSS The Scent magnetischer maakt dan ooit tevoren.

Het door parfumeur Louise Turner ontwikkelde BOSS The Scent Magnetic Eau de Parfum voor dames is een intens verleidelijk muskus amber parfum dat heerlijk ruikt. Dit Eau de Parfum voor dames is gehuld in een diamantvormige flacon, gelakt in een intens paarse kleur en gekroond met een goudkleurige dop die gegarandeerd de aandacht trekt.

Geur noten van The Scent Magnetic

Geurfamilie: Amber
– Topnoten: Osmanthus-bloem
– Hartnoten: Muskuszaad
– Basisnoten: Witte muskus

Wat vind ik ervan ?

Het is een zoete warme bloemige geur, wat intens kan ruiken voor sommige maar het is niet overheersend. Heerlijke sensuele sexy geur voor in de avond maar kan ook makkelijk overdag gedragen worden, het blijft de gehele dag goed zitten en vervaagd niet snel 3 spuitjes is dan ook meer dan genoeg.
Elke keer als ik het luchtje droeg kreeg ik complimenten en vragen wat voor luchtje het was [zelfs van mannen]  
De flacon is echt een eye catcher, paars met goed straalt ook luxe uit waardoor ik hem ook steeds pak.

Ik raak deze parfum zeker aan, en het is echt heel close dat het mijn favoriete parfum YSL Black Opium van ze troon stoot.  

Meer informatie

De Hugo Boos The Scent Magnetic is in 30 ml en 50 ml verkrijgbaar [de prijzen kunnen verschillen per site/acties] Je kunt The Scent Magnetic bestellen bij Douglas en ICI Paris XL.


Benieuwd naar andere parfums die ik heb getest ? Die vind je hier.