Gucci Bloom Eau de Toilette Review

Via Influenster kon ik deze Gucci Bloom EdT proberen. Eens in de zoveel tijd komt er een VoxBox naar Nederland via Influenster en dit keer met een Parfum en wauw wat voor eentje ?!
Ik heb al twee varianten van de Gucci Bloom dus ik was hier ook erg benieuwd naar.


Gucci Bloom Eau de Toilette is een lichtere variant van de geliefde Gucci Bloom signatuur en de nieuwste toevoeging aan het Gucci Bloom-Boeket. De Gucci Bloom Eau de Toilette is een lichtere, meer stralende interpretatie van de originele Gucci Bloom geur die vrouwen zachtjes aanmoedigt om de meest ware versie van hunzelf te worden. De populaire geur van de noten van Jasmijn, Tuberoos en Rangoon Creeper, Een verdere verrijking van de geur, een honingzoete zoetheid en een groen Citrus facet worden gevangen door de toevoeging van Neroli-akkoorden. De frisheid en etherische uitstraling belichamen de gloeiende draai aan de witte bloemensignatuur van Bloom.

 De geurnoten van de Gucci Bloom EdT :

  • Topnoot: Tuberoos, Jasmijn, Rangoon Creeper
  • Hartnoot: Tuberoos, Jasmijn, Rangoon Creeper
  • Basisnoot: Akkoord van Neroli

De parfum is in drie verschillende maten verkrijgbaar, 30, 50 en 100 ML, ik ontving de 30 ML flacon.
Het is een licht roze doorzichtige flacon wat er stevig uit ziet. De parfum ruikt heerlijk naar bloemen maar is niet overheersend. Het is de hele dag draagbaar en voor een Eau de Toilette is de geur sterk.
Ruikt fris en is heerlijk voor de zomerse dagen. Ik heb hem al een tijdje gebruikt en heb wel al wat complimenten gekregen dat het een lekkere geur is. Dus hierbij mijn favoriet op het moment !

Deze Gucci Bloom EdT is te verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris (de prijzen kunnen variëren per parfumerie).

*Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *