FARMACY’s Deep Sweep 2% BHA Pore Cleaning Toner

Toner is één van de belangrijkste stappen in je routine die ik vroeger eigenlijk oversloeg, maar nu kan ik het niet meer in me ophalen om deze stap te vergeten. Nu heb ik een tijdje deze toner gebruikt en het vast in mijn skincare routine toegevoegd. Ben je benieuwd wat ik er van vind ? Lees dan gauw verder.

FARMACY’s Deep Sweep 2% BHA Pore Cleaning Toner met Moringa en Papaya is ontworpen om je huid zacht te exfoliëren en je poriën schoon te maken.  De alcoholvrije toner werkt om het huid eigen olie te beheersen zonder te veel te verwijderen. Voedingsrijke moringa werkt om te reinigen en te zuiveren, terwijl antioxidantrijke chlorella voedt en kalmeert.
Aangedreven door 2% salicylzuur en papaja-enzym, veegt de alcoholvrije formule dode huidcellen weg om een frisse, stralende teint te onthullen.

De toner trekt snel in de huid, hebt niet veel nodig en het voelt verfrist en schoon aan. Zonder dat het me huid uitdroogt ook al heb ik een normale tot droge huid. Het houd mijn porien mooi schoon, en geeft een natuurlijke glow. Als ik een pukkeltje heb, houd het een beetje in bedwang, gebruik het elke avond en houd me huid zacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *