Essence – Catching Clouds

Waan jezelf in deze lente in de zevende hemel – een plek waarop de tijd lijkt stil te staan en de wolken gewichtloos lijken. De Trend Edition “Catching Clouds” bevat voedende, wolk-achtige  texturen voor een stralende teint en een geweldige zachte huid.

Cloud-Touch Mousse Primer
De Fluffy textuur van de cloud-touch mousse primer versmelt met de huid, voedt het en heeft ook een egaliserend effect.

De primer is zacht, goed in te masseren en versmelt met de huid. Geeft een mooi egale teint en matteert. Het voelt fijn aan zonder dat het de huid uitdroogt.

Cloud-Touch Body Luminizer
De cloud-touch body luminizer heeft een wolkachtige textuur met een delicate glinstering. De formule versmelt met de huid en heeft een verkoelend effect.

De luminizer droogt snel in waardoor je snel moet werken om het een beetje mooi te blenden. De kleur is goed op te bouwen, blijft goed zitten en is wel erg glinsterig.

Hydrating Milky Face Mist

De hydraterende gezichtsspray zorgt voor een geweldig zachte huid. De melkachtige textuur met hyaluronzuur en kokosnootwater vult niet alleen jouw dagelijkse huidverzorging aan, maar kan ook gebruikt worden als primer onder je make-up.

De Spray voelt verfrist en sprayt niet hard. Het hydrateert lichtelijk maar zie niet echt een glow. Vind hem wel fijn om tussendoor te sprayen voor een opfris beurt.

Cloud-touch Highlighter

De aanwezige multi-reflecties in deze superzachte poeder highlighter creëren een stralende glow in een mum van tijd. De zachte textuur blend makkelijk en zorgt voor een glinsterende highlights in een delicate perziktint.

Het geeft een mooie zachte lichte glow, blend gemakkelijk uit en is goed op te bouwen. Hij is wel een beetje poederig en geeft wat meer glitters dan andere highlighters. Maar evengoed staat het mooi op de huid.

Swirl Lipbalm

Lippen zo zacht als kleine wolkjes, de hydraterende lippenbalsem met een swirl design bevat votamine E die de lippen voedt, ze superzacht laat aanvoelen en is gemakkelijk aan te brengen.

Het is alleen al een prachtige lipbalm maar geeft ook een mooie zachte roze kleur op de lippen. Hydrateert mijn lippen goed en geeft een mooie glow.

De collectie is te koop tot eind april 2022 bij de Kruitvat.
Liefs, Angela

** Deze blogpost bevat producten dat ik heb ontvangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *