Diego Dalla Palma – MyHappyToy Mascara

De Diego Dalla Palma MyHappyToy Mascara, die moet jij hebben. Dit grote roze gevaarte doet precies wat jij ervan verwacht : Geeft lengte, volume en krul aan de wimpers. Een opvallende mascara voor een adembenemende wimpers en een verleidelijke oogopslag.

De MyHappyToy is de opvolger van de MyToyBoy mascara en deze is ook weer 17 CM lang. Alleen heeft de MyHappyToy een 5D-action Technologie,

-24h Longlasting
-Geen klontjes
-Geeft extra lengte
-Geeft Volume en Krul
-Bevordert de natuurlijke wimpers binnen 30 dagenIn tegenstelling tot de gewone MyToyBoy mascara heeft de MyHappyToy een siliconen borsteltje en heeft twee verschillende soorten borstelhaartjes. De haartjes aan het uiteinde van de borstel zijn iets langer dan aan de binnenkant en ook de vorm van het borstel is een beetje gebogen. De bovenkant is een stuk smaller dan de onderkant, dit is bewust zodat echt elk haartje voorzien wordt van een laagje mascara.Het borsteltje vind ik toch wel erg fijn. Zelf gaat mijn voorkeur ook uit naar een siliconen borsteltje. Het pakt elk wimpertje ,maakt het intens zwart en dat al met een laagje. Je kunt de mascara opbouwen met een tweede laagje zonder dat het klontjes geeft. Het maakt de wimpers mooi lang en geeft een mooie krul. Een van mijn nieuwe favoriete mascara’s en stiekem werkt de roze kleur ook wel mee.

De MyHappyToy Mascara is te koop bij Douglas.nl en Beautytasting voor €38.95
Voor Beautytasting heb ik een kortingscode : ANGELA20, dan krijg je 20% korting op het gehele assortiment.

Liefs, Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

1 Comment

  1. Jolanda

    23 maart 2022 at 08:51

    Wat een mooi resultaat! Ziet eruit als een goede mascara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *