Chloé Rose Naturelle Intense Parfum Review

Via Influenster kon ik deze nieuwe Chloé Rose Naturelle Intense EdP uitproberen. Eens in de zoveel tijd komt er een VoxBox via Influenster naar Nederland en deze keer was het een mooie Parfum.

Ik heb zelf de Chloé Signature al 3 keer gekocht, dus ik  ben ook erg benieuwd naar deze.

Chloé Rose Naturelle Intense is een nieuwe, nog krachtigere interpretatieve van de originele Chloé Rose Naturelle, die de emblematische roos meer dan ooit tevoren verheft.

Rose Naturelle Intense is veganistisch en geformuleerd met een 100% natuurlijke oorsprong geur, natuurlijke afgeleide alcohol en water. Het bevat geen filters of kunstmatige kleurstoffen – alleen hoogwaardige materialen die met zorg zijn geselecteerd.

Deze nieuwe houtachtige roos EdP met zoete, frisse bergamot gevolgd door pure, lichte Neroli en hints van bloemblaadjes. Edele en verfijnde essentie van organische roos vormt een onderscheidend hart, getint met een licht rokerige van vanillekleurig eikenhout. Een basis van romige sandelhout geeft volheid, terwijl een vleugje ceder de geur doordrenkt met een tijdloze elegantie.

De geurnoten van de Chloé Rose Naturelle Intense
Topnoot : Bergamot Essence, Neroli Essence
Hartnoot : Biologische Rozen Essentie, Eikenhout Essence
Basisnoot : Cederessentie, Sandelhout Essence

Wat vind ik ervan?

In het begin moest ik wel een beetje wennen aan de geur, het is wel echt eentje waar je van moet houden. Het is een vrij unieke geur die een zware maar ook tegelijkertijd een frisse bloemige geur afgeeft. In het begin valt de geur heel zwaar maar niet overheersend na een uurtje trekt de zware lucht weg, het parfum blijft gedurende dag goed hangen zonder dat je bij hoeft te spuiten.

De verpakkingen van de Chloé luchtjes vind ik altijd erg elegant met het welbekende strikje. En staat ook nog eens mooi op je kaptafel.

Persoonlijk is het niet een van mijn favoriete geuren van Chloé maar wel draagbaar. Wat ook nog leuk is om te weten , dat deze parfum ook een navulling heeft.

Meer informatie

De Chloé Rose Naturelle Intense is in drie verschillende maten beschikbaar : 30 ml, 50 ml en 100 ml. (De prijzen kunnen verschillen per site) Je kunt de Chloé Rose Naturelle Intense bestellen bij Douglas, ICI Paris XL en De Bijenkorf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *