Benefit BADgal BANG! Waterproof Mascara

De gewilde BADgal BANG! Volumizing Mascara is nu ook verkrijgbaar in waterproof! De zwaartekracht tartende formule met ultralichte Aero-deeltjes creëert een groot volume zonder de wimpers te verzwaren. [het is een waterproof volume zonder het gewicht!] Deze innovatieve, intens zwarte mascara laat zich gemakkelijk in laagjes aanbrengen voor een groter dan groots effect. Het speciale grote slimpact-borsteltje is gestroomlijnd en kan van wortel tot punt, van hoek tot hoek en van boven tot onder de wimpers bereiken voor groot volume.

– Waterproof versie van onze best verkopende volumizing mascara
– 36-uur* VOLLEDIG volume
– Het op maat gemaakte Slimpact-borsteltje bereikt de wimpers van wortel tot punt
– Waterproof 
– Veegbestendig
– ProVitamine B5 bevordert de dikte 


De originele BADgal BANG! Mascara vond ik al heel fijn. Deze bleef de gehele dag goed zitten terwijl het geen waterproof was en deze wel. Ik heb hem daarom ook zelf goed kunnen testen op wintersport, omdat ik daar verschillende weersomstandigheden heb meegemaakt [ van min 11 tot sneeuwbuien, tot weer plus 11] 

Het smalle, siliconen borsteltje vind ik erg fijn en komt bij ieder wimperhaartje zonder dat je “knoeit” op je oogleden. De kleur is intens zwart en dekt gelijk goed de wimpers zonder dat het aan elkaar plakt. Het maakt de wimpers ook lang, geeft een mooie volume en is op bouwbaar tot twee laagjes [drie laagjes vind ik persoonlijk minder mooi worden]. Moet zeggen, het is echt een waterproof mascara. Als het eenmaal zit, zit het ook echt als een huis en geeft echt niet af. Zelfs na het douchen zit het nog goed.


De BADgal BANG! mascara is onder andere te koop bij Douglas €30.41

Liefs, Angela

**Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen in ruil voor een review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *