Anastasia Beverly Hills Face Palette Review

Dit face palette van Anastasia Beverly Hills is niet echt meer “nieuw” maar stond wel al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik moet zeggen dat ik niet altijd fan ben van een alles-in-één paletten, dit omdat ik zelden een palette vind waarbij ik al de kleuren mooi vind.

Het Anastasia Beverly Hills Face Palette is een 3-delig palette met een bronzer, highlighter en blush. Alsof je hebt genoten van de warmte en zon op je huid. Dit essentiële trio geeft een licht, romig gevoel en vloeit naadloos over voor een heldere, langdurige, natuurlijke uitstraling. De opbouwbare formules zijn gemakkelijk aan te brengen en is makkelijk voor onderweg. Het geeft direct glans en warmte voor een langdurige, natuurlijke uitstraling. Het palette beschikt ook over een ingebouwde spiegel voor on the go.

Het palette is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar :
The Italian Summer(lichte editie) en Off To Costa Rica(donkere editie), zelf heb ik The Italian Summer en die bestaat uit de volgende kleuren :

Pompia – Lichtgouden Honing Bronzer
Sardania – Champagne Kleurige Highlighter
Camellia – Perzikkleurige Blush

Ik vind de verpakking er luxe uitstraling en is een mooi formaat om mee te nemen in je tas.
De bronzer is goed gepigmenteerd, hou daar wel rekening mee met het aanbrengen. De highlighter en blush zijn wat subtieler waardoor het wat makkelijker is op te bouwen. Persoonlijk hou ik zelf van wat meer van pigmentatie wat is op te bouwen want heb best wel een “harde” hand met make-up aanbrengen.

Bronzer

Is goed gepigmenteerd en je hebt maar een beetje nodig. Het is goed in te blenden om een mooie afwerking te krijgen zonder dat je het echt op je huid ziet zitten. Ik gebruik hem ook als oogschaduw voor een snelle go-to look.

Blush

Geeft een mooie subtiele satijnen finish en is op te bouwen zonder het er vlekkerig uitziet op je huid. Kan ook gebruikt worden als oogschaduw.
 

Highlighter

Geeft een mooie subtiele glans zonder dat het glitterig is, en gebruik hem graag in mijn inner corner.

Overal is het palette is makkelijk om mee te nemen in je handtas of als je op vakantie gaat. De kleuren passen goed bij elkaar, voelt zacht en geeft één mooi natuurlijk geheel over het gezicht. Het blijft gedurende dag goed zitten en de producten zijn goed uit te blenden en op te bouwen.
De bronzer en highlighter gebruik ik ook vaak als oogschaduw en dat is helemaal handig op vakantie.

Completed Look


Meer informatie.


Het face palette is wel wat aan de prijzige kant, maar je krijgt wel waar voor je geld. Dus ben jij opzoek naar een goede face palette ? Dan is deze van Anastasia misschien wel een musthave in jou stash !

Het palette is op verschillende sites verkrijgbaar, de mijne heb ik via Lyko en daar kost hij €58,90


*Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen.

2 Comments

  1. Maureen

    1 februari 2023 at 18:30

    Love the review and love the result 😍 thank you hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *